4de tentoonstelling en verkoop van unieke orchideeën in het buitengewone kader van de Distillerie de Biercée!

Van 29 tot 31 mei 2015 is de prachtige Distillerie de Biercée the place to be voor de echte bloemenliefhebber. Want dan zakken verschillende Europese, Aziatische en Zuid-Amerikaanse telers af naar de distilleerderij, waar ze duizenden orchideeën tentoonstellen en te koop aanbieden.

Drie dagen lang is het historische kader van de 16e-eeuwse Ferme de la Cour, het oude gerechtshof van de abdij van Lobbes, de plaats waar exposanten uit de vier uithoeken van de wereld en een hele hoop verenigingen van orchideeënliefhebbers op af zullen komen. Ook L’Amazone Orchidées (http://www.amazoneorchidees.be) en Ryanne Orchidée (http://ryanne-orchidee.com) hebben trouwens al bevestigd.

Neem tijdens uw wandeling tussen deze unieke bloemen en planten ook zeker de tijd om even halt te houden in de prachtige brasserie La Grange des Belges om een van de likeuren en eaux-de-vie van Distillerie de Biercée te proeven. Eveneens het bestellen waard: Red Villée, een heerlijke, inschenkklare cocktail op basis van Eau de Villée, cranberrysap en limoen. Een hongertje? Gelukkig, want er is ook een kleine hap voorzien!

Nuttige informatie

Wanneer? Van 29 tot 31 mei 2015 van 10 tot 18 uur.

Plaats van het gebeuren? Rue de la Roquette 36, 6532 Ragnies (Thuin).

Toegang: € 6 (gratis voor kinderen jonger dan 12).

Extra informatie: info@distilleriedebiercee.be

 

Over Distillerie de Biercée:

Distillerie de Biercée is uniek in België en wordt enorm naar waarde geschat door liefhebbers van eaux-de-vie en likeuren. Het motto ‘kwaliteit zonder compromis’ vat in drie woorden perfect de waarden samen van deze Belgische distilleerderij die al sinds 1946 dezelfde hoge kwaliteit levert. Meester-distilleerders Christophe Mulatin en Pierre Gérard houden vast aan de traditie, zonder angst om moderne technologieën te gebruiken. De likeuren en eaux-de-vie op basis van vers fruit en recent nog de BIERCEE GiN zijn een waar genot voor echte fijnproevers en bourgondiërs die op zoek zijn naar authentieke en originele smaken.

Contacteer ons
Claudia Massaro oserieux
Claudia Massaro oserieux
Over Distillerie de Biercée

Onder het motto "Kwaliteit zonder compromissen” deelt deze unieke Belgische distilleerderij al sinds 1946 haar know-how. De Distilleerderij van Biercée is zeer gewaardeerd bij de liefhebbers van eaux de vie, likeuren en specialiteiten zoals oa de Eau de Villée. Alom bekende kwaliteitsproducten die gesmaakt worden door échte fijnproevers. Maar de distilleerderij ontwikkelt ook succesvolle hedendaagse alcoholische dranken zoals premium Gins, een Bitter en nog heel wat toekomstige producten. Meester-distilleerder Pierre Gérard houdt de 70-jarige traditie dus in stand, maar met een moderne knipoog.

www.distilleriedebiercee.be