5de tentoonstelling van orchideeën in het buitengewone kader van de Distillerie de Biercée!

De place to be om de meest unieke orchideeën te bewonderen en te kopen.

Van 25 tot 28 mei 2017 kunnen bloemenliefhebbers op de prachtige site van de Distillerie de Biercée duizenden orchideeën van Belgische, Franse, Duitse en zelfs Taiwanese origine ontdekken. In het historische kader van de 16e-eeuwse Ferme de la Cour, het oude gerechtshof van de abdij van Lobbes, tonen en verkopen exposanten uit de vier uithoeken van de wereld drie dagen lang de mooiste orchideeën.

Bezoekers van de 5e editie wanen zich op een Provençaalse markt terwijl ze flaneren tussen de vele kraampjes en mooie, kleurrijke parasols. Natuurlijk kunnen ze ook deelnemen aan één van de lezingen, een kijkje nemen in de gespecialiseerde boekenwinkel of een bezoekje brengen aan de mooie tentoonstelling met foto’s van orchideeën door Thomas Balay, een fotograaf gespecialiseerd in bloemenfoto’s (www.thomasbalay.com).

De bezoekers van de tentoonstelling kunnen na het bezoek in de prachtige brasserie La Grange des Belges de laatste nieuwigheden van Distillerie de Biercée proeven: Biercée Vermouth met florale toetsen, de Biercine met 7 kruiden. Maar natuurlijk staan ook de alom bekende klassiekers zoals Eau de Villée, Biercée GiN en Biercée Bitter op de kaart.

 

Nuttige informatie

Wanneer? Van 25 tot 28 mei 2017 van 10 tot 18 uur.

Plaats van het gebeuren? Rue de la Roquette 36, 6532 Ragnies (Thuin).

Toegang: € 6 (gratis voor kinderen jonger dan 12).

Contacteer ons
Over Distillerie de Biercée

Onder het motto "Kwaliteit zonder compromissen” deelt deze unieke Belgische distilleerderij al sinds 1946 haar know-how. De Distilleerderij van Biercée is zeer gewaardeerd bij de liefhebbers van eaux de vie, likeuren en specialiteiten zoals oa de Eau de Villée. Alom bekende kwaliteitsproducten die gesmaakt worden door échte fijnproevers. Maar de distilleerderij ontwikkelt ook succesvolle hedendaagse alcoholische dranken zoals premium Gins, een Bitter en nog heel wat toekomstige producten. Meester-distilleerder Pierre Gérard houdt de 70-jarige traditie dus in stand, maar met een moderne knipoog.

www.distilleriedebiercee.be