Belgen houden van bitter, dat is een feit.

Belgen houden van bitter, dat is een feit.

Dat Belgen zullen houden van Biercée Bitter de allereerste 100% Belgische fruitige bitter, daar twijfelen we niet aan.

Belgen en bitter, een waar liefdesverhaal! Witloof, zwarte chocolade, bier, koffie,… bitter maakt zonder twijfel deel uit van ons DNA. We vinden het lekker op ons bord, maar we genieten er ook van als aperitief of als digestief.

Precies 70 jaar na haar oprichting zet de Distillerie de Biercée, beroemd om haar eaux-de-vie, premium gins en likeuren van de hoogste kwaliteit, de Belgische markt op zijn kop met de lancering van Biercée Bitter.

Biercée Bitter is een fruitige bitter op basis van fruit en natuurlijke planten. De bitterheid ontstaat door bittere sinaasappel, gentiaan en engelwortel te combineren met geroosterde cacaobonen en speciaal voor de distilleerderij gebrande koffie. De fruitige smaak is afkomstig van distillaat van citrusvruchten en rood fruit. Het harmonieus samenspel van al deze ingrediënten leidt tot een stijlvolle en evenwichtige bitter.

Met 20% alcohol is Biercée Bitter de perfecte partner voor uw zomerdrankjes en -cocktails. In combinatie met fruitsap, premium tonic of zelfs gewoon met limonade, zal het de smaakpapillen van liefhebbers van frisheid en bitter verwennen.

Maar deze 100% Belgische bitter doet ook de meest verfijnde cocktails alle eer aan!  Of u nu kiest voor klassiekers als de Negroni, Boulevardier of een Biercée Spritz, de unieke aroma’s van Biercée Bitter geven iedere cocktail net dat tikkeltje meer!

Puur, elegant, origineel… de Biercée Bitter fles is ontworpen in pure Art Deco-stijl en zet de heldere rode kleur van de drank extra in de kijker. Het ‘o zo typisch Belgisch surrealisme is terug te vinden in de antropomorfe figuren, zichtbaar op de binnenkant van de fles. Heel geleidelijk onthult de fles zijn geheim: een half-man half-wolf illustratie of een intrigerende vrouw/hinde tekening? De twee excentrieke ontwerpen toveren de flessen om in échte hebbedingetjes die we ook lang nadat de heerlijke bitter verdwenen is, nog zullen koesteren op onze tafels.

Met Biercée Bitter, bewijzen de meester distilleerders van de Distilleerderij van Biercée nog maar eens dat ze de kunst van het distilleren perfect beheersen. En daar zijn wij maar wat blij mee!

Verkoopprijs: € 19,00 (70 cl).

Deze Belgische primeur is verkrijgbaar in speciaalzaken. Voor meer informatie omtrent de verkooppunten: info@distilleriedebiercee.com

 

Contacteer ons
Over Distillerie de Biercée

Onder het motto "Kwaliteit zonder compromissen” deelt deze unieke Belgische distilleerderij al sinds 1946 haar know-how. De Distilleerderij van Biercée is zeer gewaardeerd bij de liefhebbers van eaux de vie, likeuren en specialiteiten zoals oa de Eau de Villée. Alom bekende kwaliteitsproducten die gesmaakt worden door échte fijnproevers. Maar de distilleerderij ontwikkelt ook succesvolle hedendaagse alcoholische dranken zoals premium Gins, een Bitter en nog heel wat toekomstige producten. Meester-distilleerder Pierre Gérard houdt de 70-jarige traditie dus in stand, maar met een moderne knipoog.

www.distilleriedebiercee.be