België kleurt binnenkort zwart, geel en rood …

« The Taste of Belgium » van de Distilleerderij van Biercée!

Maandag 11 juni 2018 — De eerste Belgische vlaggetjes hangen uit de ramen, de sportpagina’s van de kranten staan vol… het is duidelijk: héél België maakt zich klaar voor wat belooft een spannende juni-maand te worden! En hoe kunnen we beter tonen dat we supporters zijn in hart en nieren dan met een trio van 100% Belgische bieren speciaal uitgedost in de nationale kleuren zwart, geel, rood!  « The Taste of Belgium » gaat alvast de uitdaging aan! Dit trio is het resultaat van een uitzonderlijke samenwerking tussen de Distilleerderij van Biercée en de Brasserie de Silly, waarbij de kunst van het brouwen en de kunst van het distilleren in perfecte harmonie samenvloeien. 

Elk flesje draagt een van de kleuren van onze nationale vlag: zwart voor wie houdt van doorzetting en pure kracht, geel voor wie fan is van frisheid met een beetje pit en rood voor fruitige passie én liefde. En nu is het uw beurt om te spelen én de Taste of Belgium  te ontdekken!

  • Zwart: « La Corsée » is een bier van hoge gisting, 8° en dat dankzij de lichte branding van de hop, een perfecte match vormt met de Biercée P’tit Peket™. Dit bier met een heerlijk volle smaak biedt een zoete bitterheid met hints van gedroogde pruim, geroosterde mout en een mooie jeneverbessensmaak op de afdronk.
  • Geel: « La Douce » (« La Villée ») is witbier gecombineerd met Eau de Villée™ van Biercée. Dit dorstlessende bier, 5,9,° heeft dankzij een vleugje Eau de Villé een frisse en natuurlijke citroensmaak.
  • Rood: « La Fruitée » is een kriek gecombineerd met het Biercée Griotte™-aperitief. Een licht en fruitig bier, 5°, dat gebrouwen is op basis van gerstmout, hop en kersen. De prachtige robijnrode kleur en de pittige smaak zullen liefhebbers van zoete bieren zeker bekoren.

« The Taste of Belgium » is te koop bij de Distilleerderij van Biercée, bij Brasserie Silly en weldra ook in winkels en horeca. Het unieke trio van 100% Belgische bieren bestaat in glazen flesjes van 33cl, verpakt in een karton van 6 flessen (2 flessen van elke soort) en in bakken van 24 flesjes van eenzelfde variëteit.

 

Verkoopprijzen:

Karton met 6 flessen: 11,39 € + 0,60 € statiegeld

Bak La Corsée 24 x 33cl: 42,60 € + 8 € statiegeld

Bak La Douce 24 x 33cl: 30,54 € + 8 € statiegeld

Bak La Fruitée 24 x 33cl: 32,17 € + 8 € statiegeld

 

Meer informatie over de Distilleerderij van Biercée

E-mail: info@distilleriedebiercee.com

Tel.: +32 (0)71 59 11 06

Social media:

https://www.facebook.com/distilleriebiercee/ - https://www.instagram.com/distibiercee

 

Meer informatie over de Brasserie de Silly

E-mail: silly@silly-beer.com