Belgische whiskeyfans lopen storm voor Rye Whiskey van Distillerie de Biercée

3200 flessen in mum van tijd verkocht. 1ste distillatie vindt plaats op 23 september.

Een 100% Belgische Rye Whiskey, gemaakt met Belgische mout met biolabel, 3200 unieke en genummerde flessen en de jarenlange ervaring van de meester distilleerders: dat zijn dé succesingrediënten van dit innovatief project,getekend Distillerie de Biercée.

De oproep van Distillerie de Biercée aan alle whiskeyliefhebbers begin juni was een onverhoopt succes: de 3200 unieke en genummerde flessen Rye Whiskey vlogen letterlijk de deur uit. Bijna 400 fans hebben zich ingeschreven om op 23 september aanstaande te komen proeven van de New Make en het distilleerproces bij te wonen. Bovendien kunnen ze ter plaatse hun fles(sen) laten personaliseren  met het opschrift "Specially distilled for...". 

Marc Tillon, afgevaardigd bestuurder Distillerie de Biercée: "Onze meester-distilleerders droomden er al heel lang van hun jarenlange ervaring te gebruiken om een 100% Belgische whiskey te ontwikkelen. Het gaat om een Rye Whiskey met een verfijnd karakter voornamelijk gemaakt op basis van rogge waarbij enkel Belgische mout met biolabel wordt gebruikt. Het project is voor ons alvast geslaagd! De flessen waren in een mum van tijd verkocht en op 23 september ontvangen wij in het unieke kader van onze distilleerderij bijna 400 fans die in avant-première hun New Make komen proeven en het distilleerproces kunnen bijwonen."

 

Over Distillerie de Biercée :

De Distilleerderij van Biercée is uniek in België en zeer gewaardeerd bij de liefhebbers van eaux de vie en likeuren. Het motto van het huis "Kwaliteit zonder compromissen" weerspiegelt de waarden van deze op en top Belgische distilleerderij, die haar knowhow sinds 1946 intact wist te houden. Meester-distilleerders Christophe Mulatin en Pierre Gérard houden de traditie in stand, maar met een moderne knipoog. Likeuren en eaux de vie op basis van vers fruit, Biercée Gin en recentelijk ook RedVillée, bekoren fijnproevers en levensgenieters met een voorliefde voor authentieke en originele smaken.

www.distilleriedebiercee.be

www.bierceewhiskey.be

Contacteer ons
Over Distillerie de Biercée

Onder het motto "Kwaliteit zonder compromissen” deelt deze unieke Belgische distilleerderij al sinds 1946 haar know-how. De Distilleerderij van Biercée is zeer gewaardeerd bij de liefhebbers van eaux de vie, likeuren en specialiteiten zoals oa de Eau de Villée. Alom bekende kwaliteitsproducten die gesmaakt worden door échte fijnproevers. Maar de distilleerderij ontwikkelt ook succesvolle hedendaagse alcoholische dranken zoals premium Gins, een Bitter en nog heel wat toekomstige producten. Meester-distilleerder Pierre Gérard houdt de 70-jarige traditie dus in stand, maar met een moderne knipoog.

www.distilleriedebiercee.be