Biercée Rye Whiskey

Nog 563 dagen… én een nieuwe kans voor liefhebbers om de allereerste flessen Belgische, 100% bio Rye Whiskey van Biercée te bestellen!

Maandag 13 juni 2016 — In 2015 lanceerde Distillerie de Biercée een absoluut uniek project: een 100% Belgische Rye Whiskey, gemaakt met Belgische mout met biolabel. De 3200 unieke en genummerde flessen vlogen letterlijk de deur uit!

Nog 563 dagen geduld!

Al bijna 1 jaar rijpt het distillaat in speciaal door onze meester-distilleerders geselecteerde eiken vaten. Iedere dag opnieuw volgen ze nauwgezet de evolutie van de Biercée Rye Whiskey. Ieder vat, nieuw of reeds gebruikt, ex-bourbon of sherry, geeft zijn heel eigen toets aan de persoonlijkheid van de Rye Whiskey. Weldra starten onze meester-distilleerders met de assemblage en het verfijnen van de blends uit verschillende vaten om zo het authentieke karakter van Biercée Rye Whiskey vast te leggen.

 

Een nieuwe kans om ook uw fles te bestellen!

Was u vorig jaar net te laat of wil u nog een paar flessen extra bestellen? Surf dan tot 7 juli - of tot einde voorraad - naar de website www.bierceewhiskey.be en bestel één van de 1200 extra flessen die de Distillerie de Biercée extra ter beschikking stelt.

Prijs per fles: 32 € (maximum 6 flessen per persoon).

De flessen zijn leverbaar vanaf midden december 2017.