Gil Hautois ontwerpt feestjasje voor de alom gekende Eau de Villée!

De bekende Eau de Villée fles van de Distilleerderij van Biercée krijgt voor de achtste opeenvolgende keer een feestelijke touch. De Distilleerderij van Biercée slaat de handen in elkaar met niemand minder dan artiest en beeldhouwer Gil Hautois uit La Louvière, bekroond tot “Prix du Talent Wallon 2017”. Zijn limited feesteditie 2018 - "Het regent citroenen" – is een ware ode aan het vakmanschap van Biercée: fabelachtig, intens en kleurrijk!

Deze Belgische likeur is het resultaat van een subtiele samenstelling van de allerbeste distillaten van gele citroen en vier andere fruit-eaux de vie, ook uit dezelfde koperen distilleerkolven. Een proces dat nodig is om voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Distilleerderij van Biercée die behoort tot de oudste, nog actieve Belgische distilleerderijen en tekent voor 100% Belgische knowhow. En dat is precies wat Gil Hautois inspireerde. 

Wij zijn alvast fan van de leuke fles, die ongetwijfeld de eyecatcher zal zijn op onze feesttafel!

 

Praktische informatie:

Eau de Villée, Limited edition Gil Hautois (4.000 flessen): vanaf nu beschikbaar bij wijnhandelaars en speciaalzaken.

Aanbevolen richtprijs fles 70cl: 29,90 €.

Alcoholgehalte: 40% alc./vol.

 

Contacteer ons
Margaux Vigneron oserieux
Margaux Vigneron oserieux
Over Distillerie de Biercée

Onder het motto "Kwaliteit zonder compromissen” deelt deze unieke Belgische distilleerderij al sinds 1946 haar know-how. De Distilleerderij van Biercée is zeer gewaardeerd bij de liefhebbers van eaux de vie, likeuren en specialiteiten zoals oa de Eau de Villée. Alom bekende kwaliteitsproducten die gesmaakt worden door échte fijnproevers. Maar de distilleerderij ontwikkelt ook succesvolle hedendaagse alcoholische dranken zoals premium Gins, een Bitter en nog heel wat toekomstige producten. Meester-distilleerder Pierre Gérard houdt de 70-jarige traditie dus in stand, maar met een moderne knipoog.

www.distilleriedebiercee.be