Jigger’s, The Noble Drugstore & Distillerie de Biercée

twee absolute toppers met onvoorwaardelijke liefde voor hun vak, brengen in de loop van 2016 een nieuw 100% Belgisch product op de markt!

Beste journalist,

Voor Distillerie de Biercée is het de allereerste keer dat het samen met een bar een nieuw product ontwikkelt. Het originele brouwsel wordt gemaakt met appels en meer bepaald met lang vergeten en biologische appelsoorten. 

Aanstaande zondag, 25 oktober, worden de appels voor de eerste productie geraapt in de bio-boomgaard van de Universiteit van Namen in Faulx Les Tombes.

Wil u meer weten over dit boeiende project? Olivier Jacobs, Jigger’s, The Noble Drugstore en Noach Van Damme, Distillerie de Biercée, nodigen u graag uit om zondagnamiddag vanaf 14u samen appels te rapen en geven u ter plaatse graag meer uitleg over hun unieke samenwerking.

Laat u me even weten of u er ook bij kan zijn?

Adres van de dag: 

"Ferme d'Haugimont" - Route d'Andenne 73 - 5340 Faulx-Les-Tombes


PS. Wij voorzien vervoer vanuit Gent en natuurlijk ook lunch en diner ter plaatse. (vertrek om 10u, terug in Gent rond 23u).

 

Groetjes

 

Ann

+32 475 773 883

ann.ramaekers@oserieux.be

Over Distillerie de Biercée

Onder het motto "Kwaliteit zonder compromissen” deelt deze unieke Belgische distilleerderij al sinds 1946 haar know-how. De Distilleerderij van Biercée is zeer gewaardeerd bij de liefhebbers van eaux de vie, likeuren en specialiteiten zoals oa de Eau de Villée. Alom bekende kwaliteitsproducten die gesmaakt worden door échte fijnproevers. Maar de distilleerderij ontwikkelt ook succesvolle hedendaagse alcoholische dranken zoals premium Gins, een Bitter en nog heel wat toekomstige producten. Meester-distilleerder Pierre Gérard houdt de 70-jarige traditie dus in stand, maar met een moderne knipoog.

www.distilleriedebiercee.be