Leve de zomer! Appel + sinaasappel + kers + vakmanschap = Libertine

De zomer staat voor de deur en dus beginnen we te dromen van barbecues, zonovergoten terrasjes en lange zomeravonden met vrienden.
Vandaar dat de Distilleerderij van Biercée – waar alles in het teken staat van passie, natuur en vakmanschap – uitpakt met Libertine, een subtiel treffen van appel, sinaasappel en kers. Het resultaat is een lichtjes zoete likeur die beslist in de smaak zal vallen bij jong en… minder jong!

Libertine wordt het best koelkastfris gedronken. Puur, als aperitief of als digestief.

Richtprijs: 18,00 euro.

Over de Distilleerderij van Biercée
De Distilleerderij van Biercée is uniek in België en zeer gewaardeerd bij de liefhebbers van eaux de vie en likeuren. Het motto van het huis "Kwaliteit zonder compromissen" weerspiegelt de waarden van deze op en top Belgische distilleerderij, die haar knowhow sinds 1946 intact wist te houden. Meester-distilleerders Christophe Mulatin en Pierre Gérard houden de traditie in stand, maar met een moderne knipoog. Likeuren en eaux de vie op basis van vers fruit, en recentelijk ook RedVillée, bekoren fijnproevers en levensgenieters met een voorliefde voor authentieke en originele smaken. www.distilleriedebiercee.be    

 

U verrast uw gasten al eens graag met een overheerlijke cocktail? Op de volgende bladzijde het recept van de Liberty Punch…

LIBERTY PUNCH

Ingrediënten

660 ml Libertine
120 ml frisdrank met gember (Canada Dry)
1 theelepeltje Angostura Bitters

Versiering

Schijfjes verse gember
Schijfjes appel
Schijfjes sinaasappel
Schijfjes komkommer

Bereiding

Doe ijsblokjes in een (bolvormig) glas en voeg de Libertine en de Angostura Bitters toe. Roer goed om en versier elk glas met een schijfje gember, een schijfje appel, een schijfje komkommer en een schijfje sinaasappel. Voeg de Canada Dry toe en roer tot slot nog een keer behoedzaam om.

Over Distillerie de Biercée

Onder het motto "Kwaliteit zonder compromissen” deelt deze unieke Belgische distilleerderij al sinds 1946 haar know-how. De Distilleerderij van Biercée is zeer gewaardeerd bij de liefhebbers van eaux de vie, likeuren en specialiteiten zoals oa de Eau de Villée. Alom bekende kwaliteitsproducten die gesmaakt worden door échte fijnproevers. Maar de distilleerderij ontwikkelt ook succesvolle hedendaagse alcoholische dranken zoals premium Gins, een Bitter en nog heel wat toekomstige producten. Meester-distilleerder Pierre Gérard houdt de 70-jarige traditie dus in stand, maar met een moderne knipoog.

www.distilleriedebiercee.be